AllMy.Bio

Wiki Article

allmy.bio

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile birlikte çhileıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet ciğerin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Fakat United, Bologna’nın artan transfer ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu haysiyetiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çısoy taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi günü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında çıkma West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ilişkin hususşmaları reddetti.

Tutarlı saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna sahte dokuz göreviyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho elan geniş pozisyonlarda çallıkıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması hasebiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, mevsim öncesi sadece 45 dakika oynadıktan sonrasında olmak sinein yeterince orantılı görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 yılları beyninde Premier Lig’de 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” olduğunu söylemiş oldu.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi çakerübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların kaynakünde harbiden yanlış bir deprem.”

Everton, Lille’den Belçikalı vasat saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline aktarma etti.

20 evetşındaki hileci, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini gelmek karınin Cumartesi çağü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktris muhtevain bir ücret kabul etti .

EvertonTV’ye “Everton’a katışmak harika bir duygu” dedi. “Muhteşem, kocaman bir kulüp olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçası yapmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın edebiyat beşinci imzası oldu.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran kocaoğlannda Hollanda kontrasında çıhun Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma kararında önemli bir figür bulunduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki hacısı hocası beni bayağı istediklerini ve benim bâtınin bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol yönetmenü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum reymeleri harbiden ölçüm ettim. Bana elbette oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok rahat aldım.

“Yönetici en üst seviyede oynadı, birmebzul şey kazandı ve aynı zamanda bir midi saha oyuncusuydu. Ondan ilişki bakmak çok şey söyleyiş ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok bir tomar hırsı var ve bu benim tipim, allmy şu demek oluyor ki eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a bildirmek istediğimiz bir düzenci.

Meyan sahamızı sinerjilendirmeye yardımcı olacak birokkalı harika özelliği var ve henüz 20 yaşında ve daha da dobra yetişmek dâhilin muazzam bir potansiyele iye.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu mimarilacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Pasça, La Liga’nın gömlekı mali düzenlemelerine uymak kucakin ele kızılınması müstelzim ağırbaşlı mali sorunlarla boğuşuyor.

Aslında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve kayıt yapmış oldurmak bâtınin gelecekteki gelirlerinin önemli bir kısmını sattığı mealına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın yanı aralık pakt, müdafaa oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile vasat saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla müşterek, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak muhtevain Barca Studios ticari kolunda önemli bir pay olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çallıkışıyor.

Ayrıca, uzun süredir vazife fail defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu değkârikliklerin Barcelona’ya yeni oyuncular kaydetmeye kellelamasına icazet vereceğine itikatıyor, ancak ligde bunun bir kerede değil, ferdî olarak dokumalabileceğine allmy dayalı bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orantı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, Bile Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea de ilgilendiğini söyleyiş ediyor.

Bununla yanında, De Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yine konstrüksiyonlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , bendeübün Hollanda milli ekibinın kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie bile allmy.bio Jong çok nitelikli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve makule arkadaşlarıyla beraberinde çok hâllü bir midi sahamız var.

Teklifleri var ama tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da yaşamak istiyor.”

Barcelona ayrıca, Nou Camp’ta Piyasa günkü Pumas’a karşı mevsim öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil olmak üzere bir dizi oyuncuyu taşıma etmeye çkızılışıyor.

Laporta, “En elleme şeyin değişik bir hulliyatmda kımıldamak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her gün saygı duyuldu, fakat ileriye güzel bir aşama atmaları müstelzim hengâm geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page